020 6370660
TTH Noord Tandheelkundig Centrum

Eigenlijk kunt u bij ons terecht voor elke vorm van tandheelkundige zorg. Indien wij het specialisme, zoals bijvoorbeeld orthodontie niet in huis hebben, verwijzen wij u door naar collega’s waar wij al lange tijd mee samen werken en die goede resultaten boeken.

Tandheelkundige behandelingen

Nadat u zich bij ons heeft ingeschreven, maakt de assistente een afspraak met u voor een eerste consult bij de tandarts of zo nodig bij de tandprotheticus.

De tandarts doet een grondig onderzoek van uw mondgezondheid door een visuele controle en het maken van röntgenfoto’s, verder wil de tandarts graag weten hoe het met uw lichamelijke gezondheid gesteld is.

Het is verstandig een lijstje te maken met namen van eventuele behandelaars en de medicijnen die u gebruikt. Indien u veel medicijnen gebruikt, kunt u een lijstje opvragen bij uw apotheek. Op die manier krijgen wij een goed beeld van u en dat komt de behandeling  maar ook het contact tussen u en uw behandelaar ten goede.

ver het algemeen zal er, indien nodig een nieuwe afspraak gemaakt worden voor behandelingen. In enkele gevallen kan het zijn dat uw tandarts ervoor kiest kleine behandelingen zoals bijvoorbeeld wat aanslag of tandsteen verwijderen, direct te doen, dat scheelt u weer een keer extra terugkomen naar de praktijk!

Kinderen

In principe adviseren wij u uw kinderen mee te nemen wanneer zelf voor controle komt (beter niet bij behandelingen), daar kunt u niet vroeg genoeg mee beginnen vinden wij. Vanaf ongeveer 3 jaar is het verstandig ‘echte’ controles uit te voeren bij kinderen. Op die manier leert uw kind de tandarts een beetje kennen.

Tandartsbezoeken horen erbij en kunnen best heel gezellig zijn! Alleen in de stoel zitten en je mond goed openhouden zodat de tandarts je tanden en kiezen kan tellen en bekijken, vinden wij superstoer en wordt uiteraard beloond met een klein cadeautje.

Angstpatienten

Angst voor de tandarts kan allerlei oorzaken hebben en wij nemen elke reden zeer serieus. Meld bij het inschrijven altijd dat u angstig bent,uiteraard willen wij dan graag weten,indien u dat weet, waarvoor u bang bent. In sommige gevallen kan de assistente er dan voor kiezen meer tijd uit te trekken voor het eerste bezoek.